Anne van der Wel

Ik ben Anne van der Wel (

1989). In 2012 heb ik de opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond en heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk Anne van der Wel Diëtist opgericht. Daarnaast ben ik werkzaam geweest bij verschillende organisaties zoals Pieter van Foreest en Stichting Sonneburgh, ook heb ik waargenomen tijdens ziekteverlof en vakanties bij verschillende zelfstandige praktijken.

Een aanpak afgestemd op de persoon vind ik belangrijk want ieder mens is uniek, met eigen wensen, verwachtingen, uitdagingen en mogelijkheden. Geen streng dieet, maar ik wil een individuele en toegespitste begeleiding bieden naar een gezond en lekker eetpatroon en leefstijlverandering.

In mijn praktijk zie ik een brede doelgroep, van jong tot oud, met een verscheidenheid aan voedingsvragen en/of verschillende ziektebeelden. Onder andere overgewicht en obesitas, ongewenst gewichtsverlies en ondervoeding, diabetes mellitus, hart- en vaatproblemen (bijvoorbeeld: hartfalen, hypertensie en hypercholesterolemie), COPD, nierproblemen, maag- lever- en darmproblemen (ook FODMAP dieet), decubitus, voeding bij kanker, voeding bij zwangerschapswens en voeding voor, tijdens en na zwangerschap.

Ik behandel in mijn praktijk mensen op verwijzing van (huis)arts of medisch specialist en via DTD (directe toegankelijkheid diëtist). Mensen komen op het spreekuur (via beeldbellen of face-to-face) of wanneer mensen niet naar mij toe kunnen komen ga ik op huisbezoek (op indicatie van de arts).

Ik help u graag bij al uw vragen over voeding en gezondheid. Neem contact op voor een afspraak en kom langs voor advies op maat!